Ústav analýzy potravin a výživy a Ústav sacharidů a cereálií si Vás dovolují pozvat na konferenci:
BEZPEČNÁ VÝŽIVA 2021 - Trendy v cereální technologii
Sobota 27.11.2021
!!! ZMĚNA !!! seminář proběhne on-line formou přes MS TEAMS
(podrobnější informace budou zaslány registrovaným účastníkům e-mailem)
Program
-
Od 7,30Registrace
-
8,30Zahájení konferencedoc. Ing. Jan Pánek, CSc., Ústav analýzy potravin a výživy VŠCHT Praha;
doc. Ing. Marcela Sluková, Ph.D., Ústav sacharidů a cereálií, VŠCHT Praha -
18,35 – 9,25Prebiotika a střevní mikrobiomMUDr. Jiří Vejmelka, Interní klinika 3. LF UK a FTN, Praha
-
9,25 – 9,35Přestávka
-
29,35 – 10,20Nové poznatky v etiologii a léčbě celiakiedoc. MUDr. Iva Hoffmanová, Ph.D., Interní klinika 3. LF UK a FNKV, Praha
-
310,20 – 11,00Bezlepkové výrobky - trendy v pekárenské praxiIng. Marcela Herbstová, Jizerské pekárny s.r.o., Česká Lípa
-
11,00 – 11,20Přestávka
-
411,20 – 12,00Mykotoxiny v cereálních výrobcích na bázi ovsadoc. Ing. Milena Stránská, Ph.D., Ústav analýzy potravin a výživy, VŠCHT Praha
-
512,00 – 12,40Jedlý hmyz: nová ingredience v cereálních výrobcíchprof. Ing. Jana Hajšlová, CSc., Ústav analýzy potravin a výživy, VŠCHT Praha
-
612,40 – 12,55Aktuální legislativa pro chov jedlého hmyzuprof. Ing. Lenka Kouřimská, Ph.D., Katedra mikrobiologie, výživy a dietetiky, ČZU Praha
-
12,55 – 14,00Přestávka na oběd
-
714,00 – 14,45Trendy v cukrářské výroběIng. Eliška Petríková, Orkla Food Ingredients Česko s.r.o., Kněževes
-
14,45 – 14,55Přestávka
-
814,55 – 15,35Současné trendy ve vývoji a výrobě celozrnných moukIng. Pavel Skřivan, CSc., Ústav sacharidů a cereálií, VŠCHT Praha
-
915,35 – 16,15Vláknina - vlastnosti a použití v pekárenské technologiidoc. Ing. Marcela Sluková, Ph.D., Ústav sacharidů a cereálií, VŠCHT Praha
-
16,15Ukončení konferencedoc. Ing. Jan Pánek, CSc.,
doc. Ing. Marcela Sluková, Ph.D.