| Téma semináře |
Termín konání |
| Bezpečná výživa - Trendy ve výživě, terapii a potravinářství | listopad 2019 |
| Bezpečná výživa 2019 | červen 2019 |
| Bezpečná výživa 2018 | prosinec 2018 |
| Netradiční potraviny, potraviny nového typu a doplňky II | červen 2018 |
| Netradiční potraviny, potraviny nového typu a doplňky I | prosinec 2017 |
| Bezpečná výživa - Chuť a vůně potravin | květen 2017 |
| Bezpečná výživa - Autentikace a falšování potravin | prosinec 2016 |
| Bezpečná výživa 2016 | květen 2016 |
| Trendy ve výživě III | prosinec 2015 |
| Obiloviny ve výživě | říjen 2015 |
| Bezpečná výživa 2015 | květen 2015 |
| Bezpečná výživa 2014 | listopad 2014 |
| Trendy ve výživě II | červen 2014 |
| Trendy ve výživě I | listopad 2013 |
| Potraviny živočišného původu ve výživě | červen 2013 |
| Potraviny rostlinného původu ve výživě | prosinec 2012 |
| Ovoce a zelenina ve výživě | červen 2012 |
| Změny při zpracování potravin | listopad 2011 |
| Tuky ve výživě | červen 2011 |
| Bezpečná výživa | leden 2011 |