Téma semináře |
Termín konání |
Bezpečná výživa - Trendy ve výživě, terapii a potravinářství | listopad 2019 |
Bezpečná výživa 2019 | červen 2019 |
Bezpečná výživa 2018 | prosinec 2018 |
Netradiční potraviny, potraviny nového typu a doplňky II | červen 2018 |
Netradiční potraviny, potraviny nového typu a doplňky I | prosinec 2017 |
Bezpečná výživa - Chuť a vůně potravin | květen 2017 |
Bezpečná výživa - Autentikace a falšování potravin | prosinec 2016 |
Bezpečná výživa 2016 | květen 2016 |
Trendy ve výživě III | prosinec 2015 |
Obiloviny ve výživě | říjen 2015 |
Bezpečná výživa 2015 | květen 2015 |
Bezpečná výživa 2014 | listopad 2014 |
Trendy ve výživě II | červen 2014 |
Trendy ve výživě I | listopad 2013 |
Potraviny živočišného původu ve výživě | červen 2013 |
Potraviny rostlinného původu ve výživě | prosinec 2012 |
Ovoce a zelenina ve výživě | červen 2012 |
Změny při zpracování potravin | listopad 2011 |
Tuky ve výživě | červen 2011 |
Bezpečná výživa | leden 2011 |