PROGRAM
-
ČasTémaPrezentující
-
8.30 – 9.00Registrace
-
9.00 – 9.05Zahájení Bio-summituprof. Ing. Jana Hajšlová, CSc., Ústav analýzy potravin a výživy, VŠCHT Praha
-
9.05 – 9.40Od počítání živin k užívání si jídla, a nejlépe lokálně, sezónně a bioPharmDr. Margit Slimáková, Specialistka na zdravotní prevenci a výživu
-
9:40 – 10:15Mýty o biopotravinách: mykotoxiny, éčka a co dál?prof. Ing. Jana Hajšlová, CSc., Ústav analýzy potravin a výživy, VŠCHT Praha
-
10:15- 10:30Přestávka
-
10:30 – 11:00SONNENTOR - zajištění kvality biočajů a biokořeníIng. Miroslava Kubáčková, manažer kvality SONNENTOR, Sonnentor s.r.o., Čejkovice
-
10:00 – 11:25Prodej biopotravin online, propagace, zajištění kvalityMgr. Michal Perlík, Senior category manager, Rohlik.cz
-
11:25 – 11:5030 let výroby, distribuce a prodeje biopotravin - zkušenosti a výzvyMgr. Lubomíra Chlumská, Ing. Tomáš Zídek, Country Life s.r.o.
-
11:50 – 12:20Úskalí prodeje biopotravin v některých zemích střední a jižní EvropyIng.et Ing Pavel Mikoška, CSc, Quality Assurance and Sustainable Sourcing Director, CSE, Albert
-
12:20 – 13:05Přestávka na oběd
-
13:05 – 13:35Biozemědělství - nejen suroviny pro kvalitní potravinyIng. Martin Hutař, PROBIO s.r.o. Staré Město
-
13:35 – 14:05Kontrola a certifikace výrobců biopotravinIng. Jan Dehner, ředitel, KEZ o.p.s., Chrudim
-
14:05 – 14:35Přístup SZPI ke kontrole biopotravinIng. Petr Cuhra, ředitel inspektorátu SZPI v Praze
-
14:35 – 14:50Přestávka
-
14:50 – 15:10Srovnávací studie: biopotraviny vs konvenčnídoc. Dr. Ing. Věra Schulzová, Ústav analýzy potravin a výživy, VŠCHT Praha
-
15:10 – 15:35Současné aspekty zdravé výživy z hlediska srdečně cévních poruchprof. MUDr. Jan Piťha, CSc., Fórum zdravé výživy, IKEM Praha
-
15:35 – 16:00Diskuse, ukončení Bio-summitu
REGISTRAČNÍ POPLATEK
Uzávěrka registrací je dne 1. 12. 2022; v případě naplnění kapacity si vyhrazujeme právo ukončit registraci dříve.
Každý účastník obdrží certifikát o absolvování semináře.
- Základní registrační poplatek – 1.000,- Kč
- Studentský registrační poplatek (studenti denního studia) – 400,- Kč
- Poplatek pro členy ČAS (Česká asociace sester) a pro pedagogické pracovníky – 650,-
PŘEHLED PŘEDCHOZÍCH ROČNÍKŮ
Téma semináře a termín konání
KONTAKT
VŠCHT Praha
Fakulta potravinářské a biochemické technologie
Ústav analýzy potravin a výživy