Domů |

Program
8,55Zahájení konference
Doc. Ing. Jan Pánek, CSc.
9,00 – 10,00 Doplňky stravy pro sportovní výživu
MUDr. Marie Skalská
10,15 – 11,15 ß-Glukany a jejich biologický význam
prof. Dr. Václav Větvička, Ph.D.
11,30 – 12,30 Principy toxikologie potravin
prof. Ing. Jana Hajšlová, CSc.
13,30 – 14,15 Současný stav ve výrobě bezlepkových potravin
Ing. Pavel Skřivan, CSc.
14,30 – 15,30 Potraviny pro zvláštní výživu – typy, vlastnosti a využití v dietologii
Ing. Mgr. Diana Chrpová, Ph.D., Doc. Ing. Jan Pánek, CSc.
15,40 – 16,25 Vybrané potraviny nového typu (Novel Food) - vlastnosti, potenciální aplikace a souvislosti, 2.část
Doc. Ing. Jan Pánek, CSc., Ing. Vojtěch Ilko, Ph.D., Ing. Barbora Pohořelá
16,25 – 17,00 Diskuse a ukončení semináře
Doc. Ing. Jan Pánek, CSc.